Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple επιβεβαίωσε πως τα iPhone 12 δεν θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο

*
Η Apple ανακοίνωσε τα εξαιρετικά οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του έτους που διανύει, αλλά επιβεβαίωσε κιόλας πως τα iPhone 12 δεν θα κυκλοφορήσουν φέτος στην κλασική τους περίοδο. «Πέρσι ξεκινήσαμε να τροφοδοτούμε τα καταστήματα με συσκευές στα τέλη Σεπτεμβρίου, ωστόσο φέτος αναμένουμε μια μικρή καθυστέρηση μερικών εβδομάδων», τόνισε ο CFO της εταιρείας Luca Maestri. Ωστόσο, δεν διευκρίνισε αν η παραγωγή απλά καθυστερεί ή έχει περιοριστεί. Οι φήμες για την παραπάνω εξέλιξη υπάρχουν εδώ και πάνω από μήνα τόσο διαρροές από το εργοστάσιο παραγωγής, όσο και από ρεπορτάζ ΜΜΕ που παρακολουθούν στενά το θέμα και έχουν καλή πληροφόρηση.



Σε ότι αφορά το τζίρο, η Apple έφτασε τα 59.7 δισεκατομμύρια δολάρια και 11.25 δισεκατομμύρια δολάρια καθαρά κέρδη, σημειώνοντας αρκετά μεγάλη άνοδο σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2019. Ο τζίρος των iPhone ανέβηκε από τα 25.9 δισ. στα 26.4 δισ., τα iPads έπεσαν από τα 6.6 δισ. στα 5 δισ., ενώ σχεδόν 20% ανέβηκαν οι Mac που έφτασαν τα 7.1 δισ. Τέλος, τα wearables σημείωσαν ρεκόρ κερδοφορίας φτάνοντας τα 6.45 δισ. δολάρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*